2014. évi falunapi támogatóink: Kelemen Péter, Mátrai Géza, Herman István, Fehér Klára, Kalcsóné Bolyós Mária, Dr. Záhorszky Gábor, Károlyiné Kiss Ida, Szalontay Bt., Tarna-menti Lovas Klub, Kínai Bolt (Rózsa u.), Kínai Bolt (Piros Ház), Euro Shop, Makkainé Szalontay Szilvia, Contactor Bt., Morvai Zsolt, Pap Nyomda Kft. (Kompolt), Káli Polgárőrség, Soft-Seed Kft., Dr. Erdélyi Tatjána szülész-nőgyógyász szakorvos, Részvétem Bt. és Nagy Sándor, Frézia Virágbolt, Veress Cukrászda, Kiss Sándorné (Mini ABC), Besenyei András, Bakos Antal, Rádoki Lajos, Nagy Sándor egyéni vállalkozó (Boconád), RÉGIÓ-TEL Kft., Csiffáry Róbert, Rózsa ABC, Vali Virág, Barna Józsefné, Magitár Patika Bt., Zele-Bau Kft., Corner Büfé, Boszorkány Zöldségbolt, Sipos Kálmán bortermelő, Balassi Bálint Gimnázium (Kál), Füzes Team Kft., MASTERFOAM Kft., MASTERPROFIL Kft., Tóth László Élelmiszergép Szervíz, Nagy Sándor - Delfin Presszó, Bocsa Péter borász, Frucht Melonen Kft., Bartók József víz-, gáz- és központi fűtés szerelő mester, Szabó Béla alpolgármester, Bakondi Lajosné, Morvai János polgármester, Tóth Tamás, Vaspálya '97 Bt., PENTA Általános Építőipari Kft., Medina Bútorgyártó Kft.

Vendégkönyv

Boda Károly
2010-12-02 16:27:37
Tisztelt Rendszergazda! Minden Fórum annyit ér,amennyire hagyják érvényesülni
benne a dialógust!A válasz nélkül hagyott kérdések csak rontják az oldal hitelét!Javaslom,hogy szíveskedjen határidőt megadni,az érdemi válaszok közlésére,s akkor senki nem fog elégedetlenül türelmetlenkedni! Tisztelettel: Boda Károly
Morvai János p.m.
2010-11-30 09:08:38
Kedves Barátaim, Tisztelt káli lakosok!
Köszönöm az észrevételeket, javaslatokat amelyek településünk pozitív megítélését, az itt élő lakosok megelégedését szolgálják.
Kiemelten fontos célnak tartom, hogy egy olyan elektronikus felületet hozzunk létre, ahol könnyen és érthetően tehetik fel ügyes-bajos kérdéseiket, és szintén érthetően kerülnek ezek megválaszolásra is. Ennek kialakítása jelenleg is folyamatban van.
Tisztelettel Morvai János p.m.
Boda Károly
2010-11-26 14:03:46
A szennyvízcsatorna-rendszer építésével kapcsolatosan az a kérdésem,hogy az egyes ingatlanokról történő becsatlakozást,engedélyezi-e a Helyi Építésügyi hatóság,hogy ne az udvar felőli telekrészen,hanem az épület háta mögötti, szomszéd felől, az eresz vonalában oldjuk meg?Ez a lehetőség ugyanis elkerülhetővé tenné a vízelvezető rendszer kettős, "U" alakú törését-amely gyakori dugulást okozhat-valamint jóval költség-takarékossabb!Fele annyi földmunkával és csőmennyiséggel járna,ha közvetlen ferde-lehajtással egy db 12o fokos ív beiktatásával az ereszvonalba jutnánk,ahonnan egyenes becsatlakozási lehetőség nyílik az utcai rendszerbe.Gondolom,ehhez minden szomszéd hozzájárulna,hiszen mindenki jobban járna.Úgy érzem,ez még a szolgalmi jogba is belefér,csakúgy mint a szomszéd épületrenoválásának tűrése!Várom válaszukat! Tisztelettel: Boda Károly
Pásztor Istvánné
2010-11-21 07:39:21
Tisztelt Rendszergazda!

Nem tudom ez az oldal alkalmas e arra, hogy észrevételt tegyek a honlapra.

Hiányolom, hogy a Polgármester úrnak nincs egy olyan oldala a honlapon belül, ahol bárki felvegye vele a kapcsolatot különböző okokból kifolyólag.Lehetne ez az oldal napra kész, és esetleg válaszolni is tudna rá a megszólított.

Az elérés módját közhírré is lehetne tenni, és ez is megkönnyítené a mindennapok ügyes bajos dolgaiban az ügyintézést.
Ha már van ilyen lehetőség, ki kellene használni véleményem szerint,mert a közvetlen ügyintézést nagyban elő tudná segíteni egy ilyen oldal.
Köszönöm hogy elmondhattam a véleményem,és további munkájához sok sikert kívánok.
Üdvözlettel, Pásztor Istvánné
Higany81
2010-06-22 14:26:09
Nem lehetne idén a falunap helyett rendbe rakni az utakat a faluban? Vagy az újtelepi részen néhány éve beépült részen szilárd burkolatú utat csináltatni? Vagy azoknak felajánlani a falunapra szánt összeget, akik mindenüket elveszítették az árvizekben, viharokban? Néha vannak fontosabb dolgok, mint a szórakozás. Szerintem...
Rendszergazda
2010-03-17 09:21:22
Kérem, ha a honlappal kapcsolatban észrevétele, pozitív vagy negatív kritikája, más témában hozzászólása lenne, írjon üzenetet!

Bejelentkezés